20 minuter om snaps på Fengersfors bruk

Kort och koncist om smaksättning av snaps

20 minuter om hantverket att smaksätta egen snaps

Är du nyfiken på att vandra i skogen med nya ögon? Och överraska vännerna med en egen årgångssnaps? Välkommen till vårt sommarlätta föredrag om smaksättning av snaps. Vi går igenom grunderna för processens och ger tips på recept utifrån vad som finns att plocka under olika tider på året. Det hela kryddas med förslag på goda smårätter till olika smaksättningar och sensommarens godaste fördrink.

Minimiålder 20 år.

Innehåll

Kort och innehållsrikt föredrag om hur man kommer igång och gör sin egen årgångssnaps med råvaror från skog och strand. Vad finns att plocka när? Hur länge ska snapsen dra? Filtrering och lagring. Hur dricks snaps på bästa vis. Goda rätter till snaps av rönn, ljung, hallon, pors, björk, valnöt och andra smakupplevelser.


Villkor

Kursdatum:

Kontakta oss

Plats:

Pris:

Vi lämnar gärna offert anpassat till sammanhang och plats