Om oss

Om oss

Vi startade Kroppefjäll snaps för att dela med oss av ett intresse som växt genom åren. Bue började smaksätta snaps i Danmark på 80-talet och tog med sig sin hobby till Sverige för 20 år sedan. Under somrarna på svenska västkusten blev Kerstin allt mer intresserad och började att vara plockhjälp av strandråg, slån och nypon under milslånga vandringar längs kusten. Nyfikenheten tog över och när den första flaskan lingon/ljung var klar för filtrering och avsmakning blev entusiasmen gemensam.

Sedan några år är det i Dalslands vilda och vackra natur vi plockar bär och andra råvaror för att smaksätta snapsen. Efter många år i bokbranschen vill vi entusiasmera andra att prova på ett charmerande intresse genom att få prova kombinationer av mat och snaps som ger nya smakupplevelser och inspiration till att ta fram egna favoriter.

Vi arrangerar kurser i smaksättning av snaps och håller föredrag. Passion för naturen och bordets spännande smaker vill vi dela med oss till er som vill utveckla ett smakrikt och vackert intresse och inspireras till nya naturupplevelser.

Varmt välkommen!

Kerstin Aronsson & Bue Nordström