Smaksättning av snaps från A till Ø

Smaksättning av snaps från A till Ø

En helg att njuta

Vi bjuder tillsammans med fantastiska Upperud 9:9, vid stranden av Upperudshöljen i Dalsland, in till en smakrik naturskön och lärorik kurshelg i snapsens tecken.

Efter helgen kommer ni veta grunderna i processen att smaksätta snaps med skogens smaker och hur man kan utveckla sin egen årgångssnaps. Vi kommer ge oss ut i skogen och plocka växter som är aktuella och som vi använder som exempel under kursen. Nya smakupplevelser utlovas när vi provar 5 snapsar med smårätter som tagits fram av Upperud att passa just dessa snapsar.

Program:

Lördag
11.00-12.30 Introduktion och inspiration
12.30-13.30 Lunch
13.30-16.30 Vandring
17.00-18.30 Smaksätta snaps med skogens smaker, processen och lagring
Middag

Söndag
Frukost
10.00-12.00 Att utveckla sin egen årgångssnaps och utforska smaker

Ingår:

Kurs 2 dagar
Övernattning med frukost
Skogsutflykt med fika
Trerätters middag lördag kväll exkl. dryck
Frukost söndag 8.00 – 9.15
Snapsloggbok och 3 kortböcker med recept

Intresseanmälan

Villkor

Kursdatum:

31 augusti – 1 september

Plats:

Upperud 9:9, Upperud
Vandring på Kroppefjäll

Pris:

2 900:-/pp i dubbelrum